hold

 

Disse hold kører hver uge på fast tidspunkt.

Cirkus Rummet er åbent hver Onsdag fra kl. 18.00 til 21.00 for åben træning. Kom og træn
eller leg, der er musik og hyggeligt selskab.

Vi holder stadigt juleferie og melder ud, når åben træning er tilbage!

 
 

Ildgøgl-studiegruppe

Har du ild i sjælen? Måske har du allerede lært et par triks med poi eller stave, måske kommer du som helt uerfaren til os. Studiegruppen er til alle, der vil øve sig i ildøglens mange discipliner, om det er som begynder eller som øvede.

Studiegruppen bliver afholdt af Ivo, som er erfaren poi- og stave-spinner, der altid gerne lærer nye tricks fra sig. Vi vil altid starte op med fælles opvarmning for at være god ved vores skuldre og håndled. En gang imellem (efter behov) vil vi også blive lidt længere og tænde op i nogle props sammen. Dette er en studiegruppe (og ikke et hold), som vil betyde, at der ikke altid er undervisning, og du skal kunne øve selv. Der er dog ALTID en, som du kan spørge, hvis du ikke kommer videre, mangler inspiration eller er komplet nybegynder.

Info ved. tidspunkter for 2018 kommer snart!

Kontakperson: Ivo på ivovelo@gmail.com eller 40 54 09 80

 

Acrobat.png

ivo.jpg

Trapezhold for voksne,
16 år og opad, 2018

Til dig der vil vende på hovedet i luften, lege, udfordre din kreativitet og din råstyrke. Når man hænger på hovedet i luften, så skal det være sjovt og ikke mindst sikkert, derfor vil du på holdet lære al bacis-teknik inden for trapez. Vi vil starte med små nemme øvelser, og efterhånden som styrken og kroppen kan mere, så fylder vi mere på individuelt og fælles! Vi skal grine, udfordres, holde tungen lige i munden og svede! Vi skal op i luften! - Og vi skal lege nycirkus!

Hvis der er stemning for det, så lad os slutte af med et lille show i CirkusRummet eller en anden location i byen. Det kunne være sjovt, at arbejde hen mod en lille forestilling - men det er ikke en nødvendighed! Det vil vi gerne beslutte med jer fælles på holdet.

Begge undervisere arbejder som luftartister solo og dou i trapezen. Så skulle du have lyst til at lege med en ven, så vil vi elske, at skrue op på duo-undervisningen også. Vi glæder os til, at vende på hovedet med dig!

Tidspunkt: hver mandag fra 19.00 til 20.30
Datoer: holdstart feb. 5.
Holdstørrelse: 6 - 9 personer
Undervisere: (Ann Elton, uddannet CirkusPædagog og lærer) og
Trine fryba (freelancer og cirkusartist/underviser gennem 6 år)
Pris: 500 kroner pr. person  (OBS: det koster yderligere 150 kroner for et års medlemsskab i CirkusRummet)

Meld dig til pr. SMS/tlf 42 66 13 55 (til Ann) eller  ann_eltonj@hotmail.com

 


ivo.jpg

Junior trapez,
10-15 år, 2018

obs! Holdet er ikke blevet oprettet pga manglende tilmeldinger!

Vi håber på, at få nok tilmeldinger til forårs-halvår.

Her skal vi lege, svinge os i trapezen og udfordres på ny med hovedet hængende nedad. Vi starter med simple tricks i trapezen, fokuserer på at komme op og ned og lærer de rigtige teknikker indtil sikkerheden er i orden. Og derefter Kan det begynde at tage fart med flotte og vilde tricks i trapezen. Derudover fokuserer vi på teamwork, kropslig styrke og udstrækning. Så det bliver nemmerer og nemmere at svinge sig op i trapezen. Hvis der er stemning for det på holdet, så slutter vi gerne af med en lille forestilling/visning i CirkusRummet eller et andet sted i byen.
Kan man komme hvis man ikke har prøvet trapez før? Ja! Kom hellere og giv det en chance end at blive væk!!! Tag din veninde med eller ven…

Tidspunkt: hver mandag fra 17.30 - 19.00
Datoer: holdstart feb. 5.
Holdstørrelse: 6 - 9 personer
Undervisere: (Ann Elton, uddannet CirkusPædagog og lærer) og
Trine fryba (freelancer og cirkusartist/underviser gennem 6 år)
Pris: 500 kroner pr. person  (OBS: det koster yderligere 150 kroner for et års medlemsskab i CirkusRummet)

Meld dig til pr. SMS/tlf 42 66 13 55 (til Ann) eller  ann_eltonj@hotmail.com